skip to Main Content

BarreConcept Is de nieuwste fitnessworkout die in een hoog tempo de wereld verovert en beoefend wordt door beroemdheden als Madonna, Denise Richards en Natalie Portman.
Na Groot-Brittanie, Australië en Canada kun je deze balletworkout al 3 jaar in Nederland volgen bij BarreConcept Nederland.

THE TOTAL WORKOUT

Ontdek alle aspecten van een typische Barre Workout:

– Houding, elegantie van ballet – Precisie van Pilates – Lenigheid en kracht van yoga – Conditie van een cardiotraining

Barre workout is een nieuwe manier van bewegen. De verschillende aspecten worden gecombineerd tot een uitdagende en lekkere workout op energieke muziek. De focus ligt op het vormen van de spieren en het verbeteren van balans, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Deze workout levert indrukwekkende resultaten: je tovert je lichaam om tot een echt danserslichaam.

Iedereen kan het!

Deze dansworkout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. En je hebt er geen balletachtergrond voor nodig! Optionele variaties op de oefeningen worden gegeven tijdens de les, waardoor het past bij de capaciteit van elke leerling. Naast het werken aan een fit lichaam, leer je een andere manier van bewegen: eleganter, vloeiender en met een betere houding als resultaat.

Het Resultaat

Het resultaat is een fit en uitgebalanceerd lichaam dat efficient werkt. Na elke reeks krachtoefeningen voer je stretches uit om ervoor te zorgen dat de spieren steeds opnieuw worden verlengd. Zo creeer je een sterk maar elegant lichaam zonder opgepompte spieren.

De lessen

Reguliere lessen

De reguliere lessen zijn te volgen na een intro les of enige ervaring te hebben met dans.

Lesduur: 60 min


Power Barre

Volg de power barre les voor meer burn, spierintensiteit en kracht.

Lesduur: 60 min


Introductie les

Nog geen danservaring? Volg de beginners les op maandagavond van 19:00 tot 20:00 in de Jordaan,
voor het correct aanleren van de basis ballettechniek.

Lesduur: 60 min

Niveau’s
beginners | intermediate | advancend | power barre

Kledingadvies
Soepel zittende (sport)kleding, liefst aansluitend. Barre sokken, blote voeten of balletschoenen.

tarieven
Proefles: 8,50 euro | Losse les: 15,00 euro |
6-rittenkaart: 80 euro 2 maanden geldig | 10-rittenkaart | 125 euro 4 maanden geldig
1 barre les per week 45 euro per maand, na 2 maanden, maandelijks opzegbaar.
Barre Sokken: 6,95 euro

Betaling
BarreConcept Nederland werkt met een online reserveringssysteem, waarop het rooster is aangegeven en u lessen kunt boeken via een online betalingssysteem dat werkt via iDEAL.

Barre-Bon
Opzoek naar een leuk cadeautje? Geef een Barre-Bon cadeau. Kies je voor een losse les of misschien voor een 6-weekse cursus, helemaal naar eigen keuze in te vullen. Interesse? Stuur een mailtje naar: barreconceptnederland@gmail.com

Back To Top