skip to Main Content
Zunaira Anaïsa

Zunaira Anaïsa (1984) heeft een 11 jarige opleiding gevolgd aan de Nationale Balletacademie. Zij heeft het voorrecht gehad om met opmerkelijke Nationale en Internationale choreografen en fenomenale dansgezelschappen te werken.
Zij ontwikkelde zich in verschillende dansstijlen en had de kans om een aantal jaren voor het Internationaal Danstheater te dansen. Andere unieke stijlen waarin zij zich heeft ontwikkeld en gespecialiseerd waren; luchtshows, illusies, Nationale en Internationale tv-shows, salsa en op een gegeven moment werd zij zelfs gecast als danseres voor Disney’s musical Tarzan.

Nu zij zoveel ervaring opgedaan heeft als professioneel danseres wilt zij al haar deskundigheid combineren om nieuw inspirerend werk te creëren. Zij gelooft in de schoonheid van simpliciteit en danst om de harten van de mensen te raken. Doordat zij haar hele leven heeft gedanst en veel verschillende dingen heeft gedaan, heeft zij zich ontwikkeld tot de allround danseres die zij vandaag de dag is.

Als docent kan zij als geen ander haar leerlingen bewust laten worden van hun lichaam en de mogelijkheden die het lichaam te bieden heeft.

 

Back To Top